Om Johannele

-DSC_1805

Jag är Johanna. Församlingssekreterare och frilansskribent med litteraturvetenskap, teologi och trädgårdsmästeri på utbildningskontot. Jag är gift med Christian, vi har nyligen fått vårt första barn och för ett tag sen köpte vi ett hus med trädgård.

Den här bloggen är bara representativ till hälften. Den är ett trevligt ytskrap – för det mesta.

Jag tycker om djupa tankar och storslagna samtal, men bara i rätt sällskap. På bloggen blir det allvar ganska sällan. Jag tycker också om musik, litteratur och allehanda kultur men de kommer oftast lite för nära inpå för att vara lätta att dela.

Dessutom tycker jag om behagliga vardagsgemytligheter: att fundera på hem och trädgård, att sticka och knåpa, loppisfynda, att gå ut i skogen och att fota. Allt det här gläder och inspirerar mig och sådana saker bloggar jag gärna om.

Under sommarhalvåret är det här i första hand en trädgårdsblogg.

Jag föreställer mig att både släktingar och bekanta som läser det här vill veta vad som händer i mitt liv. Därför uppdaterar jag helt enkelt lite ibland. Om stora saker som att gifta sig och börja nya jobb och om små men nog så viktiga saker som att sitta i solen och dricka te.

Så nu vet ni.

DSC_0320

Annonser

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s